In de zomermaanden staan onze bijzondere andere smaken apart vermeld op deze site!
Let op! Indien u slagroom/schuim wenst op een Limburgs vlaaitje, moet deze eerst afgekoeld zijn voordat er slagroom op kan. Afhalen kan dan na 10:15 uur.
Vers gebakken krokante bodem voorzien van huisgemaakte Zwitserse room, uitsluitend Hollandse aardbeien en een zo dun mogelijk laagje gelei, want u wilt tenslotte aardbeien .
Onze appelvlaai zoals u hem op deze foto ziet, is uit ons assortiment. In plaats van deze appelvlaai maken wij alleen nog maar de open appelvlaai. Bestel hem hier!
Krokante koekbodem gevuld met banketbakkersroom en Limburgse morellen, randje slagroom. U kunt ook aangeven als u er geen slagroom op wilt. Let op: kan kersenpitten bevatten
Let op! Rijstevlaai + slagroom en chocolade kan pas na 10:30 afgehaald/bezorgd worden. Hetzelfde geldt voor een halve rijstevlaai, deze moet afgekoeld zijn voordat deze gesneden kan worden.
Part-time, Full-time of wat jij graag zou willen! -Assistent kok: Je werkt mee in onze keuken en je moet er wel plezier in hebben dan komt de rest vanzelf, je bereid eenvoudige gerechten. - Winkelmedewerker(s): Vriendelijkheid staat bij ons hoog in 't vaandel, je werkt mee in onze winkel en verkoopt onze producten met een stralende glimlach, ter plekke leren we je alles, een verzorgd uiterlijk is een vereiste!
Wie weet wordt jou een vaste baan worden aangeboden! Reacties graag naar Frank Smeets, indekroon@gmail.com Voor vragen kun je bellen naar 0475-332139